Global droneteknologisk vannbombetank – Mecha Guardian

De fleste av oss har drømmer om mechas, og Mecha Guardian vil ta deg med til å gjenoppleve barndomsdrømmene dine.Det er ikke bare en kjerneteknologi, men kan også simulere konkurrerende spill, for å utnytte underholdningsvitaliteten din med intelligens.Med dette meka-leketøyet av superkvalitet, start opp meka-æraen din.

img

Meka-sense Utseende

Mest solid skjelett, tøffe linjer, avanserte farger og blendende lys, alle av dem gjør at Mecha Guardian har en veldig meka-sans for utseende.Når du åpner lyset, trigger lyset sjelen til meka og viser skjønnheten til maskineri.Mecha er ikke bare et stykke stål.

1

Vannbomber skyt

Skyting av vannbomber er den primære ferdigheten til Mecha Guardian.Gjennom fjernkontrollen.Mecha Guardian kan skyte vannbomber kontinuerlig i høy hastighet.Vanninnholdet er opptil 90 % i vannbombe.Lett å bryte i stykker og naturlig.

2

Magasin med stor kapasitet

Smart mechaen er utstyrt med en vannbombelagringsenhet med stor kapasitet, som kan installeres i opptil 240 vannbomber, noe som gir spillerne en bekymringsløs skyteopplevelse.

3

Dobbel fjernkontroll

Mecha Guardian holder tritt med den nyeste teknologien, og har dobbel fjernkontroll, fjernkontroll med tyngdekraftsføling og håndtaksfjernkontroll.Hvis du vil nyte følelsen av håndtak, kan du velge en håndtaksfjernkontroll.Hvis du vil ha en spesiell og teknologisk opplevelse, kan du prøve klokkefjernkontrollen.

4
5

Omnidirectional Movement Mecanum Wheel

Utstyrt med fire superstore mecanum-hjul i 11 cm diameter, kan Mecha realisere rundstrålende bevegelser på grunn av deres unike struktur.Med innebygd tre-trinns kjøremodus kjører mekaen i diagonal bevegelse og tuning innvendig og utvendig.Fri bevegelse uten noen begrenset rute.

6

VS-modus

Den beste måten å spille for Mecha Guardian på er VS-modus!Å trykke på hjulet vil føre til tap av kraft til døden og gjenopptas etter en omstart.I mellomtiden vil håndtaket motta vibrasjonstilbakemeldinger, noe som forstørrer spenningen og spenningen i selve kampen.

7

*Bare håndtakets fjernkontroll har vibrasjonstilbakemelding.

Lasersikting

Profesjonell lasersiktingsteknologi hjelper spillere med å skape en førstepersons skyteopplevelse.Hver skyting må telle gjennom kombinasjonen av hjulnav, tårn og laserkontroll.

8

Multifunksjon

Gjennom den originale multifunksjonelle håndtaksfjernkontrollen kan betjeningsbryteren realisere mek-funksjonen og oppnå en jevn kampopplevelse med håndtaket med lav forsinkelse.Det kreves ikke mer komplekst utstyr for operasjonen.

9

Kul sprøytefunksjon

Sprayfunksjonen forbedrer futuristisk og teknologisk utseende, gjør Mecha Guardian kjøligere og beriker spillernes opplevelse.

Enkel programmering

Med 18 typer handlingskommandoer kan spillere bruke forskjellige kommandoer for ganske enkelt å programmere ruten og bevegelsene til tårnet.Du kan gjøre DIY dine egne mecha-bevegelser gjennom fantasien og skape ubegrensede muligheter.

10

Null-forsinkelsesrespons

Smart Mecha tar i bruk modulær distribusjon, ulike komponenter og dobbel intelligent systemkontroll for å oppnå nesten null-forsinkelsesrespons.Dessuten er utvidelsesplass reservert i hovedsystemet for å lette etterfølgende programvareoppgradering.

Modulært batteri

Modulbatteriet er trygt og enkelt å installere og fjerne.Den kan installeres i bare ett trinn.40 minutters arbeidstid og ca 4 timers ladetid.

11

Beskyttelsesbriller

For å forhindre skade ved feilbetjening er et par bruddsikre briller utstyrt med spillere.Sikkerhet er ikke lenger formalistisk.

12

Magnetisk tilkoblingsstruktur

Den smarte mekanismen bruker en avtakbar magnetisk induksjonsenhet, og fronten har supermagnetisk kraft.Siden kan enkelt tas av.Og den kan demonteres i ett trinn, noe som gir ubegrenset plass for etterfølgende maskinvaremontering og DIY-matching.

1. 3

3000 presisjonsdeler

Sjelen til Mecha Guardian ligger i dens presisjonsdeler, og den er også et dyrebart barndomsminne for alle.Denne smarte mekanismen består av mer enn 3000 presisjonsdeler.Hver del er kilden til sjarmen til mechaen.Barndom er ikke bare barnas privilegium.

14

Hvordan operere

Sjelen til Mecha Guardian ligger i dens presisjonsdeler, og den er også et dyrebart barndomsminne for alle.Denne smarte mekanismen består av mer enn 3000 presisjonsdeler.Hver del er kilden til sjarmen til mechaen.Barndom er ikke bare barnas privilegium.

15
16
17
18
19
20
21
22

Innleggstid: 22. september 2022